Sistemul educațional din Baia Mare a respirat azi MINAUR

Astăzi a fost o zi specială atât pentru sportivii de la CS MINAUR cât și pentru sute de copii din ciclul primar de învățământ. În intervalul 10:00-11:00, 18 sportivi de la CS MINAUR (9 fete și 9 băieți) au făcut mișcare alături de peste 300 de copii din 6 școli din Baia Mare.
Sportivii noștri au reușit și de această dată să le transmită copiilor pasiunea pentru sport și au dovedit o dată în plus că sportul poate fi foarte distractiv, mai ales atunci când e vorba de sport de echipă.
Ca de fiecare dată jocul preferat al tuturor copiilor a fost predarea ștafetei – moment în care se declanșează cu adevărat competiția, gălăgia, zâmbetele și spiritul de echipă.
Robert Nagy, Tudor Botea și Răzvan Mledenciu. au fost prezenți la Școala  Gimnazială “Avram Iancu” nr. 4.
Benjamin Szabo, Yurii Pop, Călin Căbuț sub coordonarea dlui. Raul Fotonea au vizitat copiii de la Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” nr.11.
Paul Simulescu, Cristi Bodnărescu și Alexandru Bucătaru sub coordonarea dlui. Ionuț Marta au vizitat Școala Gimnazială” nr. 18.
Copiii de la Școala Gimnazială “Nichita Stănescu” nr. 6 au fost vizitați de către Daiana Gaiu, Iulia Bledea și Oana Bidașcu, sub coordonarea dnei. Simona Maior-Pașca.
Școala Gimnazială “Lucian Blaga” nr. 8 a fost vizitată de către Raluca Mihai, Jenica Rudics și Claudia Cetățeanu, coordonate de dl. Cristian Băban.
Școala Gimnazială “George Coșbuc” nr. 14 a fost vizitată de Andreea Năstasă, Alexandra Pricop și Maryana Mykytei sub coordonarea dnei. Ioana Marta.
La finalul orei copiii au primit invitații pentru meciul fetelor cu CS DACIA MIOVENI care va avea loc Marți 11 Aprilie 2017, începând cu ora 16:00 în incinta Sălii Polivalente “Lascăr Pană”.
Mulțumim conducerii fiecărei școli implicate în acțiunea de astăzi și tuturor profesorilor pentru sprijinul acordat și pentru că au acceptat să se bucure alături de noi de această zi.