Sergiu Makaria debutează în Liga Zimbrilor

Băieții de la CS Minaur Baia Mare au plecat vineri la amiază spre capitala Banatului, sărbătorind Ziua Națională a României pe autocar, în drum spre ultima partidă din turul Ligii Zimbrilor. Începând cu ora 16.00, în direct la TVR 2, CS Minaur întâlnește pe SCM Politehnica Timișoara, ocupanta locului 5, cu 23 de puncte. Bănățenii sunt în mare formă. În ultimele 6 meciuri au pierdut o singură dată, în deplasare la Turda, printre învinsele sale numărându-se chiar campioana Dinamo București.
Raul Fotonea are o sarcină dificilă în Sala Sporturilor Constatin Jude. Pe lângă golgheterul Pierre Ragot și pivotul Mihai Bușecan a fost nevoit să lase acasă și pe Alin Câmpan, care are o afecțiune stomatologică și urmează să fie operat. Rămas fără o „dublură” pentru Alexandru Sabou pe extrema stângă, antrenorul băimărean a apelat în premieră la serviciile unuia dintre cei mai în formă jucători ai echipei secunde, tânărul Sergiu Makaria (18 ani), un „produs” al Academiei de Handbal Minaur.
Pentru echipa noastră este vital un rezultat bun pentru a încerca să rămânem aproape de primele 8 locuri care ne duc în mult râvnitul play-off. Arbitrii partidei sunt Adrian Nacu și Adrian Rucoi (Târgu Mureș), observator din partea FRH fiind desemnat mehedințeanul Constantin Milcu.