Se reiau meciurile din Liga Zimbrilor. Etapă facilă pentru CS Minaur Baia Mare

După o pauză de aproximativ două săptămâni, handbaliștii de la CS Minaur Baia Mare se întorc pe terenul de joc. Astfel, sâmbătă, 3 noiembrie, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou, va întâlni pe teren propriu nou promovata CS U Cluj. Partida, care are loc în cadrul etapei a VIII-a a Ligii Zimbrilor, se va desfășura cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.

După locul din clasament, partida nu ar trebui să aducă emoții handbaliștilor băimăreni. Înainte de etapa a VIII-a, CS Minaur Baia Mare ocupă locul IX, în timp ce CS U Cluj se află pe ultimul loc, cu zero puncte, nereușind nicio victorie în Liga Zimbrilor.

„În mod normal meciul cu U Cluj trebuie să îl câștigăm, dar important este și cum va arăta jocul nostru pentru că trebuie să gândim în perspectiva următoarelor două meciuri care sunt foarte grele. Ca atare, trebuie să facem un meci bun care să ne dea un impuls de moral pentru meciurile care urmează. Punctele sunt foarte importante pentru că dacă câștigăm vom intra din nou în primele 8 și rămânem în lupta pentru play-off. Mai mult, rămânem la distanță foarte mică de echipe puternice ale campionatului și niciodată nu se știe ce surprize mai pot apărea”, a spus Raul Fotonea, antrenorul CS Minaur Baia Mare.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet, prețul acestuia fiind de 10 lei. Biletul de acces va putea fi achiziționat în ziua meciului, începând cu ora 17:00 de la casa de bilete din incinta Sălii Polivalente „Lascăr Pană”.