Raul Fotonea: „Ne așteptăm suporterii la sală în număr cât mai mare pentru că mereu a contat să îi știm aproape la meciurile grele”

Minaur Baia Mare se pregătește de o nouă confruntare în Liga Zimbrilor. Miercuri, 10 octombrie, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou va disputa partida de pe teren propriu în compania celor de la CSU Suceava. Meciul, care se va juca în cadrul etapei a VI-a, are loc cu începere de la ora 18:00 în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”.

Etapa anterioară, Minaur Baia Mare a pierdut partida împotriva celor de la SCM Politehnica Timișoara, dar eșecul a fost dat uitării, băimărenii concentrându-se acum la o nouă provocare.

„Suceava este o echipa foarte arțăgoasă și ambițioasă, aleargă bine și se apără bine. Dinamo și Călărați n-au putut să îi învingă acasă ceea ce înseamnă că nu sunt de neglijat deși au doar două puncte. Ne aducem aminte ce meci greu am avut în sezonul trecut cu ei, când doar cu noroc am reuțit să obținem un egal acasă. În consecință, dacă vrem să obținem puncte trebuie să avem o evoluție consistentă și am încredere în băieți că vor fii foarte motivați la ora jocului pentru că nu avem voie să mai facem pași greșiți acasă, dacă vrem să contăm în lupta pt Play-Off”, a spus Raul Fotonea, antrenorul echipei masculine de handbal Minaur Baia Mare.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet, prețul acestuia fiind de 10 lei. Biletul de acces va putea fi achiziționat în ziua meciului, începând cu ora 17:00 de la casa de bilete din incinta Sălii Polivalente „Lascăr Pană”.

„Ne așteptăm suporterii la sală în număr cât mai mare pentru că mereu a contat să îi știm aproape la meciurile grele. Să avem baftă!”, a mai completat Raul Fotonea.