Raul Fotonea, înaintea confruntării cu AHC Potaissa Turda: „Ne așteptăm suporterii la sală pentru a ne susține. Pentru noi, înseamnă mult să îi simțim aproape”

Probabil cea mai așteptată confruntare de către suporterii băimăreni din Liga Zimbrilor este duelul CS Minaur Baia Mare – AHC Potaissa Turda. Partida are loc vineri, 30 noiembrie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. Susținătorii echipei care vor lua parte la cea de-a XII-a etapă din Liga Zimbrilor vor avea parte și de surprize.

Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou se pregătește de una dintre cele mai importante partide din Liga Zimbrilor. În fața propriilor suporterilor, cu gândul la victorie, băimărenii își doresc să fructifice susținerea celor care vor veni să îi sprijine pentru a produce supriza acestei etape.

„Toată lumea știe ce reprezintă Turda și ce echipă solidă are. Dar, noi jucăm acasă și de obicei acasă jucăm bine, ca atare sunt convins că o să iasă un meci frumos. Ne așteptăm suporterii la sală pentru a ne susține. Pentru noi, înseamnă mult să îi simțim aproape”, a spus Raul Fotonea înaintea confruntării cu AHC Potaissa Turda.

În deschiderea partidei, suporterii vor lua parte la un moment cu totul aparte. Imnul oficial al celor două echipe de handbal, feminin și masculin, va răsuna pentru prima dată în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. Momentul artistic va fi susținut de Marcel Mache Mîrza.

Intrarea suporterilor la partida dintre CS Minaur Baia Mare și AHC Potaisaa Turda se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 17:00, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”.