Raul Fotonea, antrenor CS Minaur Baia Mare: „Nu ne permitem luxul să ne menajăm, chiar dacă jucăm cu CSM București!”

Ambiția și spiritul de luptă pot fi cheia succesului pentru CS Minaur Baia Mare în etapa a XI-a din Liga Zimbrilor. Handbaliștii coordonați de Raul Fotonea și Alexandru Sabou încep seria partidelor dificile pe terenul liderului clasamentului. Meciul dintre CSM București și CS Minaur Baia Mare va avea loc vineri, 23 noiembrie, cu începere de la ora 18:00 și este arbitrat de cuplul doljean C.Gorina/F.Melencu.

Înaintea partidei cu CSM București, băimărenii s-au impus în fața elevilor lui Sandu Iacob, victorie care a poziționat echipa CS Minaur Baia Mare pe loc de Play-Off. Lupta crâncenă începe însă acum. Pe final de an, CS Minaur Baia Mare întâlnește echipele din vârful clasamentului și mai are de disputat și partida din optimile Cupei României împotriva celor de la AHC Dunărea Călărași.

„Avem un final de an foarte greu. Jucăm cu echipe foarte bune și avem și deplasări foarte lungi, cu timp de refacere scurt între meciuri. Din păcate, avem și câțiva accidentați. Cu toate astea, nu cred că ne permitem luxul să ne menajăm, chiar dacă jucăm cu CSM București. Nu avem destule puncte și trebuie cumva să recuperăm punctele pierdute în deplasările unde speram să câștigăm. Până la urmă, eu încă cred că suntem o echipă ambițioasă și de luptă – am demonstrat aceste lucruri în mai multe rânduri – și ar trebui să le folosim în meciurile de acest gen”, a spus Raul Fotonea, antrenorul CS Minaur Baia Mare.

În etapa a XII-a din Liga Zimbrilor, CS Minaur Baia Mare va juca pe teren propriu împotriva celor de la AHC Potaissa Turda, partida urmând să aibă loc vineri, 30 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala sporturilor Lascăr Pană.