Prea crude pentru un război atât de mare

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a pierdut al doilea joc de la barajul de promovare, scor 20-26 cu prim-divizionara Danubius Galați, după ce ieri învinsese pe HM Buzău cu 35 la 25. La pauza jocului de astăzi, echipa din Galați a avut 4 goluri în avantaj, scor 12-8.

Începutul de joc a fost echilibrat, cele două echipe mergând de la egal la egal până în minutul 12, când echipa a marcat cinci goluri consecutive, iar scorul a devenit 10-5 de la 5-5. Aceste cinci goluri le-a distanțat pe gălățence, care au intrat la pauză cu patru goluri în avantaj, scor 12-8. Diferența înregistrată la pauză a fost greu de recuperat, Danubius câștigând partida la șase goluri diferență, scor 26-20.

Pentru echipa noastră urmează partida pentru stabilirea clasamentului final, care va avea loc sâmbătă 27 mai începând cu ora 10:00, CS Minaur urmând să întâlnească pe Dinamo București. În cazul în care una dintre echipele din Liga Națională nu se va înscrie în ediția viitoare a campionatului, ocupanta locului trei de la barajul de promovare îi va lua locul în prima divizie.

Obiectivele stabilite la începutul sezonului au fost îndeplinite, chiar dacă o promovare și la fete ar fi încununat un prim an frumos al CS Minaur. Ne cunoșteam vulnerabilitățile, iar azi ne-am convins dacă mai era nevoie că pentru a face o echipă cu adevărat competitivă la Baia Mare sunt necesare câteva transferuri. Avem deja contactate jucătoare, negociem angajamente, iar lotul de jucătoare cu care vom aborda sezonul viitor ne va oferi cu siguranță promovarea directă în Liga Națională.” – spune Ionuț Marta, director general CS Minaur.

CS Minaur: Claudia Cetățeanu, Andreea Nastasă – Alexandra Pricop (5 goluri), Cristina Andrița (3), Andreea Tecar (3), Daiana Gaiu (2), Oana Bidașcu (2), Bianca Zegrean (2), Jenica Rudics (1), Andriyana Naumenko (1), Raluca Mihai (1), Ștefania Bălăceanu, Maryana Mykytei, Iulia Bledea. Antrenoare: Simona Maior-Pașca și Ioana Marta.