Plantin – Trebuie să facem progrese în gestionarea emoțională

CS Minaur s-a impus în meciul cu Steaua după o primă repriză foarte bună, la cabine intrându-se cu 17-10. Partea a doua n-a mai fost la fel de bună pentru Minaur, însă ceea ce contează este că s-a obținut o victorie foarte importantă și în fața unui adversar puternic. Aveți aici declarațiile după meci a antrenorilor celor două echipe.

Sandu Iacob (antrenor Steaua): “În primul rând, vreau sa îi felicit pe sportivii noștri pentru felul în care au luptat și s-au dăruit până la capăt. În repriza secundă s-a vazut potențialul acestei echipe, în contextul în care toată lumea e conectată și depășește anumite momente mai grele, cum au fost cele din prima repriză. Atunci, deși ne-am dorit foarte mult să câștigăm, am greșit ușor și le-am oferit adversarilor posibilitatea de a lua un avans greu de surmontat, dar am fost aproape și lucrul acesta ne mulțumește. Felicităm echipa din Baia Mare pentru victorie și ne promitem și le promitem că vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga la Baia Mare în retur. Înfrângerile dor în general și putem echilibra balanța doar dacă vom avea succes data viitoare.”

Stephane Plantin (antrenor CS Minaur): “Suntem foarte mulțumiți de această victorie, după o primă repriză foarte bună și o a doua în care Steaua ne-a pus multe probleme, iar noi nu am mai reușit să ne impunem jocul. Din fericire, noi n-am clacat în totalitate și am reușit să rămânem mereu în avantaj. Sigur că există și o parte pozitiva în felul în care am gestionat repriza a doua, dar trebuie să facem progrese în gestionarea emoțională a unor astfel de întâlniri.”