Pentru a rămâne în vârful clasamentului, Minerul Baia Mare trebuie să aducă puncte de la Reghin

Partidă dificilă pentru Minerul Baia Mare. Echipa antrenată de Dorin Toma va juca în deplasare împotriva celor de la CSM Avântul Reghin. Confruntarea, care va avea loc în cadrul etapei a VIII-a a seriei a V-a a Ligii a III-a de fotbal, se va desfășura vineri, 12 octombrie cu începere de la ora 15:00.

În partida susținută împotriva celor de la CSM Avântul Reghin, antrenorul Dorin Toma nu se va putea baza pe serviciile lui Sorin Șerban, jucătorul fiind convocat la lotul național al României Under 19. De asemenea, în ziua jocului vor lipsi și Bogdan Jeler și Răzvan Ardelean, ambii fiind accidentați.

„Este o deplasare grea, pe terenul unei echipe unde Miercurea Ciuc și Sănătatea Cluj, două echipe foarte bune, nu au reușit să ia puncte. Dar pornim acest duel motivați, cu gândul la victorie și vom alinia la start o echipă ofensivă pentru a câștiga acest joc”, a spus antrenorul Dorin Toma.

Etapa anterioară, Minerul Baia Mare a remizat ( scor 0-0) pe teren propriu cu echipa ACS Olimpic Cetate Râșnov. De asemenea, adversarul băimărenilor de vineri a terminat la egalitate partida cu Gloria Bistrița, scor 1-1.