Nu am jucat la un nivel foarte înalt, dar am câștigat – declarații după meciul Minaur – Făgăraș

Emilian Turcu (jucător Făgăraș) – Este frustrant pentru că este al doilea meci din deplasare în care pierdem la mustață. Am pregătit meciul să-l câștigăm, însă niște mici ratări au făcut diferența. Din punctul meu de vedere, echipa din Baia Mare nu ne-a fost superioară cu nimic. Pot spune că le-am făcut față cu brio. Într-adevăr, terenul de la Baia Mare este unul pe care se câștigă foarte greu, este și un public senzațional. Nu cred că Minaur ne-a tratat de sus, pentru că am simțit jucătorii în teren foarte motivați, încrâncenați, iar rezultatele noastre din ultima perioadă i-au făcut să intre în priză pentru acest meci. Și-au dat seama că n-o să aibă un meci ușor. Felicităm echipa Minaur pentru victorie.

 

Raul Fotonea (antrenor Făgăraș) – Nu că nu sunt mulțumit, sunt foarte nervos și foarte frustrat, pentru că am jucat din nou bine, cum am făcut-o și în celelalte etape, dar n-am luat puncte. Iar lucrul acesta ne deranjează, pentru că trec etapele. Noi am încercăt să dăm o replică bună, am și reușit, iar băieții merită felicitări și le mulțumesc pentru felul cum au luptat. Minaur merită felicitată pentru că a fost mai pragmatică în momentele cheie. Trebuie să fim foarte realiști și să muncim, să încercăm să mai urcăm niște locuri. Dacă ținem ritmul și repetăm evoluțiile bune din ultima perioadă, eu am toată convingerea că până la urmă o să reușim.

 

Janja Vojvodic (jucător Minaur) – Jocul a fost greu, dar ne-am așteptat la acest lucru, pentru că am văzut că înaintea acestui joc Făgăraș a făcut meciuri bune. Am remarcat că oaspeții au avut jucătorii buni și cu inteligență în joc. N-am făcut un meci grozav și trebuie să-l uităm cât se poate de repede și să ne îmbunătățim jocul. Nu am jucat la un nivel foarte înalt, dar am reușit să obținem cele trei puncte. Uneori, echipele bune câștigă și când joacă mai slab. Trebuie să învățăm și din acest meci și să mergem mai departe.

 

Stephane Plantin (antrenor Minaur) – Nu am jucat foarte bine astăzi, am probleme și în atac și în apărare. Nu am avut deloc o bună eficacitate. Este important că am câștigat, dar nu am legat fazele: când am jucat bine în apărare, nu am jucat bine în atac și invers. Nu am legat fazele. Sigur, e important că am câștigat. Știam că nu va fi ușor acest meci. Nu am avut agresivitate în apărare, mai ales în prima parte, iar Făgăraș a marcat de unde a vrut. Sigur nu este o echipă de locul 12, ar trebui să fie mai sus. Nu sunt satisfăcut de ceea ce am arătat astăzi.