Neînvinsă în Liga a III-a, Minerul Baia Mare merge la Bistrița cu gândul de a lua cele trei puncte

Meci în deplasare pentru echipa Minerul Baia Mare. Formația antrenată de Dorin Toma va disputa în cadrul celei de-a XII-a etape a seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal partida împotriva ACS Unu Fotbal Club Gloria. Meciul va avea loc vineri, 9 noiembrie, cu începere de la ora 14:00.

Cu moralul ridicat și neînvinsă în cele 12 meciuri disputate până acum, Minerul Baia Mare tratează deplasarea la Bistrița cu gândul la victorie. Echipa pe care tehnicianul Dorin Toma o va alinia la linia de start are trei absențe. Este vorba despre Sorin Șerban, jucător convocat la lotul național de junior Under 19, dar și Marius Feraru și Călin Borota, ambii find accidentați.

„Mergem la Bistrița cu gândul de a lua cele trei puncte pentru a rămâne în partea din față a clasamentului.  Acest lucru nu înseamnă însă că va fi un meci ușor. Respectăm toți adversarii. Toate echipele din serie sunt destul de apropiate ca valoare. În plus, atunci când joacă acasă împotriva unei echipe de pe primele locuri, toate echipele încearcă să facă un meci bun”, a spus Dorin Toma, antrenorul echipei Minerul Baia Mare.

Înaintea disputării partidei din cadrul etapei a XII-a, ACS Unu Fotbal Club Gloria ocupă locul al XIV-lea în clasamentul provizoriu al seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal, în timp ce Minerul Baia Mare se află pe poziția a III-a, la egalitate de puncte (25 de puncte) cu ocupanta locului secund, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.