Minerul se impune cu 2-1 în meciul din deplasare cu CSM Satu Mare

Sâmbătă dimineața, echipa de fotbal Minerul a disputat cel de-al treilea amical din această vară, în deplasare, cu CSM Satu Mare, echipă nou promovată în Liga 3. La capătul unui meci viu disputat, Minerul s-a impus cu 2-1 (1-0). Scorul a fost deschis de Brian Lemac (min. 38), pentru ca în partea a doua Alexandru Muscă să mărească diferența la 2-0 (min. 52). Gazdele, antrenate de Zoltan Ritli, au redus din handicap în min. 61, iar cum până la final nu s-a mai marcat niciun gol, Minerul a câștigat cu 2-1.

  • Formula de start pentru Minerul: Danciu (23, Iuhasz) – Duruș, Suciu, Lupu, Sorin Șerban, Oșan, Cubaș, C. Tutuța, S. Bococi, Bedea, Lemac.
  • Minerul în repriza a doua: Gudea (65, Dombrady) – Lihet, Prunescu, David Simion, Șandor, Piper, Giurgiu, R. Rus, Stanciu, Groza, Muscă.

 

Amicale jucate până acum

  • Unirea Dej – Minerul: 0-5 (0-3); Brian Lemac (18), Valer Giurgiu (41 și 45), Sandu Bococi (58) și Alexandru Muscă (72).
  • Minerul – CFR II Cluj Napoca: 0-0
  • CSM Satu Mare – Minerul: 1-2 (0-1); Brian Lemac (38), Alexandru Muscă (52)

 

Echipa pregătită de Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian are perfectate și alte jocuri de pregătire. Pe 31 iulie va avea loc revanșa cu echipa din Satu Mare, pe terenul echipei noastre. În zilele de 3 și 7 august va avea loc o dublă cu Gloria Bistrița, iar în 10 august este programat returul cu Unirea Dej, în Baia Mare.