Minerul câștigă primul amical al verii cu 5-0

Secția de fotbal a CS Minaur Baia Mare a disputat sâmbătă dimineața primul meci amical din această vară. Băimărenii s-au deplasat la Dej, pentru meciul cu Unirea din localitate, colegă de serie în Liga 3. Minerul s-a impus cu 5-0 (3-0), după un meci pe care l-a dominat net.

Băimărenii au deschis scorul în min. 18 prin Brian Lemac, apoi Valer Giurgiu a mărit diferența la trei goluri în urma unei “duble”, în min. 41 și 45, la pauză scorul fiind favorabil echipei pregătote de Dorin Toma cu 3-0. Și după reluare cei care au marcat au fost tot băimărenii, prin Sandu Bococi (58) și Alexandru Muscă (72).

  • Minerul în prima repriză: Gudea (25, Balazs) – Lihet, Prunescu, Lupu, Șerban, Giurgiu, Piper, Răzvan Rus, Stanciu, C. Tutuța, Lemac.
  • Minerul în repriza a doua: Danciu (67, Iuhasz) – Duruș, Suciu, David Simion, Șerban, Coroian, Bococi, Lihet, Cubaș, Groza, Muscă.
  • Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian

Echipa noastră mai are perfectate și alte jocuri de verificare. Primul dintre acestea va fi în 24 iulie, de la ora 12.00, acasă, cu CFR II Cluj. Apoi, pe 27 iulie, Minerul va juca la Satu Mare cu CSM, iar pe 31 iulie va avea loc revanșa cu sătmărenii, în Baia Mare. În zilele de 3 și 7 august va avea loc o dublă cu Gloria Bistrița, iar în 10 august este programat returul cu Unirea Dej, în Baia Mare.