Minerul Baia Mare, victorie în etapa a XI-a a Ligii a III-a de Fotbal

Minerul Baia Mare a înregistrat o nouă victorie pe teren propriu. În cadrul celei de-a XI-a etape a seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal, băimărenii și-au mai adăugat în palmares o nouă reușită împotriva celor de la ACS MSE Târgu Mureș. Pentru echipa antrenată de Dorin Toma au înscris Kis Lorant și Bogdan Boje. Victoria echipei menține Minerul Baia Mare în vârful clasamentului provizoriu, în lupta pentru promovare.

Scorul partidei împotriva celor de la ACS MSE Târgu Mureș a fost deschis de golul marcat de Lorant Kis în minutul 43 al partidei. Șapte minute mai târziu, în debutul reprizei secunde, Bogdan Boje marchează pentru 2-0, reușită care aduce și rezultatul final al partidei dintre cele două formații.

Etapa următoare, Minerul Baia Mare va disputa în deplasare partida împotriva echipei ACS Unu Fotbal Club Gloria. Meciul este programat să se desfășoare vineri, 9 noiembrie, cu începere de la ora 14:00. Înaintea disputării partidei, adversarul băimărenilor din etapa viitoare ocupă locul XIII în clasamentul provizoriu al seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal.