Minerul Baia Mare se întoarce cu 3 puncte de la liderul clasamentului

Etapa cu numărul 28 a seriei a V-a a Ligii a III-a a adus o victorie importantă pentru echipa băimăreană care s-a întors de pe terenul liderului clasamentului cu cele 3 puncte puse la bătaie. Echipa antrenată de Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian a făcut probabil cel mai bun meci al returului. În ciuda jocului bun făcut de băimăreni, gazdele au dominat prima repriză reușind să atace poarta băimăreană însă fără succes, portarul formației băimărene, Alex Gudea, blocând poarta de fiecare dată, astfel că la pauză se intră la vestiare cu 0-0.

A doua repriză începe cu o nouă paradă efectuată de portarul băimărean care blochează două atacuri consecutive ale gazdelor. Moldovan trece și el de două ori pe lângă gol, însă fără succes pe tabela de marcaj. Minutul 86 aduce bucurie pentru galben-albaștrii după ce Sorin Șerban reușește să înscrie în urma unei lovituri libere de la 25m (0-1). Minutul 94 aduce o nouă ocazie importantă pentru oaspeți, care însă nu reușesc să concretizeze, șutul trimis de Stanciu din apropiere lovind bara transversală. Astfel, partida se încheie cu 3 puncte pentru Minerul Baia Mare, victorie care îi ajută pe băimăreni să își consolideze poziția de pe podium.

Minerul Baia Mare: Gudea – Duruș, Kis, Roșca, Simion, Șerban, Tutuța (Lihet min. 46), Bococi (Chiș-Toie min. 70), Moldovan (Boje min. 83), Giurgiu (Stanciu min. 89), Lupu. Rezerve neutilizate: Iuhasz, Borota, Piper. Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian.

În penultima etapă a sezonului, Minerul Baia Mare se deplasează la FC Unirea Dej, vineri, 17 mai.