Minerul Baia Mare revine pe podiumul seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal

Minerul Baia Mare a câștigat categoric partida din cadrul etapei a XIV-a a seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal. Echipa antrenată de Dorin Toma s-a impus în fața celor de la FC Unirea Dej cu scorul de 3-1, victorie care a readus băimărenii pe podium. Succesul a fost conturat în cea de-a două repriză, scorul la pauză fiind de 1-1. Pentru Minerul Baia Mare au marcat Bogdan Boje, Sandu Bococi și Răzvan Lupu.

Scorul partidei a fost deschis de FC Unirea Dej în minutul 25, când oaspeții au profitat de prima lor situație. După patru minute, băimărenii se mobilizează și Bogdan Boje stabilește egalitatea, scor cu care se termină și prima repriză de pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”.

La jumătatea reprizei secunde, Minerul Baia Mare și-a arătat valoarea și printr-un joc excelent și disciplinat, băimărenii reușesc să marcheze de două ori în patru minute. Sandu Bococi a dus scorul la 2-1 în minutul 65, iar Răzvan Lupu reușește să încheie scorul partidei în minutul 69.

În ultima etapă a turului, Minerul Baia Mare va juca vineri, 30 noiembrie, cu începere de la ora 14:00 pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.