Minerul Baia Mare pregătită să își ia revanșa în fața formației ACS Sticla Arieșul Turda

Etapa cu numărul 25 a Ligii a III-a, seria V, readuce formația băimăreană Minerul Baia Mare pe teren propriu, unde va lupta pentru cele 3 puncte împotriva celor de la ACS Sticla Arieșul Turda. Partida are loc vineri, 26 aprilie, cu începere de la ora 17:00 pe Stadionul Viorel Mateianu și va fi arbitrată de Vărzan Aurel, asistenți Doarvoas Claudiu și Talpos Marius, observatori Papp Ioan și Albon Teodora.

“Ne așteaptă o partidă dificilă în care avem de luat o revanșă față de cei din Turda. Nu am uitat modul în care am fost tratați în jocul tur. Vrem să facem un joc bun și să câștigăm cele 3 puncte pentru ă avea sărbători mai frumoase. Tuturor susținătorilor noștri le dorim un “Paste fericit “alături de cei dragi!” a declarat înaintea partidei Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare.

În partida tur, galben-abaștri s-au întors cu un punct de pe terenul adversarilor, scor final 2-2. Înaintea partidei Minerul Baia Mare ocupă locul III cu 49 de puncte, în timp ce ACS Sticla Arieșul Turda ocupă locul VII cu 36 de puncte.

Pentru etapa următoare, băimărenii se vor deplasa la ACS MSE Târgu Mureş, vineri, 3 mai.