Minerul Baia Mare pierde la Recea și rămâne pe locul III

Minerul Baia Mare a înregistrat sâmbătă, 16 martie, a doua înfrângere din acest campionat în etapa cu numărul 18, de această dată în fața echipei ACS Fotbal Comuna Recea.

Formația gazdă a dominat partida pe toată durata, deschizând scorul în minutul 14 prin Lemarc. Atacurile au continuat de ambele părți însă fără succes. În minutul 30 portarul formației băimărene, Alexandru Gudea reușește să blocheze o lovitură liberă de la 18m executată de Rus. Minutul 32 crește avantajul gazdelor, Bota reușind să transforme un penalty după faultul efectuat de Giurgiu la un metru în interiorul careului. Pe final de repriză Alexandru Gudea reușește să blocheze 3 atacuri ale formației gazdă, intrându-se la vestiare cu scorul de 2-0.

A doua repriză aduce alte două reușite pentru Recea, respectiv în minutul 56 când Kereki șutează de la 25 de metri direct în vinclul porții băimărene, urmat de Micaș în minutul 73, gol cu care se închide tabela cu scorul de 4-0.

Minerul Baia Mare – Gudea, Durș, Roșca, Simion, Șerban, Lupu, Giurgiu (63, Boje), Lihet (46, Tutuța), Brata, Taciuc (51, Stanciu), Moldovan (76, Chiș-Toie). Antrenori Dorin Toma și Vlad Ungureanu.

Minerul Baia Mare rămâne pe podium, urmând ca în etapa următoare băimărenii să se întoarcă în fața propriilor suporteri sâmbătă, 23 martie, de la ora 15:00 pe Stadionul Viorel Mateianu.