Minerul Baia Mare întâlnește FC Unirea Dej în penultima etapă a sezonului

După victoria obținută împotriva liderului clasamentului, Minerul Baia Mare continuă returul seriei a V-a a Ligii a III-a cu o nouă confruntare în deplasare, de această dată împotriva formației FC Unirea Dej. Partida are loc vineri, 17 mai, cu începere de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Dej și va fi arbitrată de Ștef Claudiu, asistenți Schiopet Claudiu și Popa Daniel, observatori Tâlvan Ovidiu Iosif și Bordean Marian.

“Partida cu Unirea Dej nu este deloc ușoară, e un adversar care se afla implicat în lupta de la retrogradare. Noi abordăm, ca de fiecare dată, meciul la victorie și deținem un moral bun după succesul împotriva liderului. Din păcate, ne confruntăm cu multe indisponibilități din punct de vedere medical, existând șanse mici ca unul dintre jucătorii accidentați să fie recuperat”. Pentru această confruntare echipa nu va putea conta pe Brata, Boje, Tutuța, Sabadâș și Duruș, în timp ce Gudea și Roșca sunt incerți.

În confruntarea din tur, victoria a aparținut băimărenilor care au învins pe teren propriu cu scorul 3-1. Înaintea partidei Mineul Baia Mare ocupă locul III cu 54 de puncte, în timp ce FC Unirea Dej ocupă locul XI cu 32 de puncte.

Galben-albaștrii încheie sezonul pe teren propriu, sâmbătă, 25 mai, ora 18:00 când vor lupta pentru victorie împotriva formației AFC Odorheiu Secuiesc.