Minerul Baia Mare egal pe teren propriu cu CFR Cluj 2

Cu moralul ridicat după victoria obținută în deplasare la CS Iernut, echipa antrenată de Dorin Toma începe în forță confruntarea pe teren propriu cu FC CFR 1907 Cluj 2 și reușesc să deschidă scorul în minutul 12 prin Andrei Moldovan care reușește să marcheze cu capul pe scurt de la 6m, după o centrare excelentă a lui Cătălin Tutuța.

Atacurile continuă însă nici una din echipe nu reușește să înscrie. Adversarii au o tentativă de a înscrie în minutul 26, însă portarul echipei băimărene, Alexandru Gudea reușește să respingă un dublu atac. Minutele de prelungire ale primei reprize aduc o reușită pentru echipa adversă, aceștia reușind să marcheze prin tânărul Dodi Joca. Astfel la pauză se intră la vestiare cu scorul 1-1.

A doua repriză, deși cu numeroase ocazii atât pentru gazde cât și pentru clujeni, nu aduce nici o noutate pe tabela de scor. Portarul băimărean se evidențiază din nou reușind să respingă două atacuri unu la unu ale adversarilor prin Emanuel Dat și Cristi Bud.

Partida se încheie la egalitate și îi poziționează pe galbeni-albaștri pe poziția 3 din clasamentul provizoriu al Ligii a III-a, Seria V.

Minerul Baia Mare – Gudea, Duruș, Roșca, Lupu, Șerban, Piper (min. 75. Boje), Tutuța (min. 68, Lihet), Giurgiu, Stanciu (min. 46, Chiș-Toie), Taciuc, Moldovan (min. 86, Bococi). Antrenori Dorin Toma, Paul Ungureanu.

În următoarea etapă formația băimăreană va întâlni în deplasare echipa ACS Fotbal Comuna Recea, sâmbătă 16 martie, ora 15:00 pe stadionul din Recea.