Minaur vs Dunărea Călărași – A venit momentul revanșei

CS Minaur Baia Mare jocă joi de la ora 18.00 al doilea meci consecutiv pe teren propriu în compania celor de la AHC Dunărea Călărași.  Meciul are loc în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” și contează pentru etapa a 8-a a Ligii Zimbrilor.

Cele două echipe au făcut schimb de locuri etapa trecută, când Minaur a coborât de pe 4 pe șapte, după înfrângerea în fața Stelei și Dunărea a urcat pe 4, învingând pe CSM Făgăraș. Diferența reală este însă de un singur punct, cea face ca în cazul unei victorii pe teren propriu, Minaur să treacă peste adversara de joi.

În istoricul întâlnirilor din ultimii trei ani Dunărea Călărași conduce detașat cu 4-1, ultima dată învingându-ne la limită, 30-31 la Turneul Potaissa din această vară. Ultima confruntare oficială a avut loc în martie 2016, într-un duel direct pentru ocuparea ultimului loc în play-off. Și atunci Minaur pierdea meciul de acasă cu 20-23, ocupând la finalul sezonului regulat locul 9.

Dunărenii au pierdut în vară nu mai puțin de 9 jucători, însă au reușit să transfere nume importante, printre acestea ieșind în evidență cele ale lui Josip Peric, internațional bosniac adus de la HC Odorhei, dar și cel al lui Viorel Fotache, fostul jucător al Minaurului în sezonul când câștigam campionatul.

În ciuda înfrângerii din ultima etapă, moralul jucătorilor noștri este unul bun, fiind extrem de motivați să abordeze meciul la victorie și pentru a-și lua revanșa după ce am fost învinși în ultimele trei confruntări.

Accesul la meci se face pe bază de abonament și bilet. Costul unui bilet este de 10 lei și poate fi achiziționat de la casa de bilete a Sălii Sporturilor,  începând cu ora 15.00 sau de la sediul clubului de la ora 9.00 la 15.00.