Minaur vs Dinamo – episodul 2 – Raul Fotonea rămâne pe banca tehnică

Înfrângerea dureroasă din weekend în fața celor de la Poli Iași a redus semnificativ șansele pentru accederea în play-off pentru CS Minaur. Cu toate acestea, distanța de 7 puncte față de locul 8 nu este insurmontabilă și primul pas spre revenire îl putem face joi seara. Băimărenii întâlnesc din nou Dinamo București, o echipă dinspre care parvin informații  contradictorii în ceea ce privește banca tehnică. Presa centrală anunța duminică deminterea lui Eliodor Voica. Mai apoi, conducerea clubului a emis un comunicat în care preciza că antrenorul dinamoviștilor nu a fost demis, ci doar și-a luat concediu de odihnă pentru a se pregăti pentru un concurs, pentru un post din cadrul clubului.

Cert e că Eliodor Voica nu va fi pe bancă la meciul cu Minaur, el fiind înlocuit temporar de secundul Sebastian Bota.

Nu aceași este situația la Minaur. Raul Fotonea, care își anunțase demisia după meciul cu Iași, va sta totuși pe banca tehnică, cel puțin pentru ultimele două meciuri din acest an calendaristic, așa cum a anunțat directorul general, Ionuț Marta. De la Minaur vor lipsi cu siguranță Mihai Bușecan, Pierre Ragot, Alexandru Sabou și Nikola Lazic. În locul lor vor juca Benjamin Szabo, Segiu Makaria și Tudor Botea.

Handbaliștii noștri un avantaj moral, după victoria de săptămâna trecută și sunt foarte motivați să demonstreze că înfrângerea de la Iași a fost doar un accident.

Meciul începe la ora 18.00, accesul se face pe bază de abonament sau bilet, în valoare de 10 lei, ce poate fi achiziționat de la sediul clubului între orele 9.00 și 15.00 sau de la casa de bilete a Sălii Sporturilor „Lascăr Pană” începând cu ora 15.00.