Minaur se întărește pentru sezonul viitor. Extrema stângă Predrag Vujadinovic a semnat cu echipa băimăreană

Predrag Vujadinovic, câștigător al ediției din an acest a Cupei României la handbal masculin cu echipa AHC Dobrogea Sud Constanța a fost transferat în vestiarul Minaurului. Sârbul, în vârstă de 35 de ani a mai evoluat la Partizan Belgrad, Bosna Sarajevo și Jugovic Kac, iar în România a jucat sub culorile cluburilor Steaua, HCM Constanța dar și UCM Sport Reșița.

Transferul lui Predrag Vujadinovic vine să dea un plus valoare echipei pe care antrenorul Raul Fotonea a cinturat-o pentru sezonul competițional viitor. Experiența sârbului va reprezenta un atuu pentru tânăra echipă pe care Minaur Baia Mare o va alinia la startul sezonului competițional viitor.

„Este un jucător pe care noi ni l-am dorit și ne bucurăm că a ales să vină la Minaur. Ne-am dorit o extremă care să fie și un bun apărător deoarece vrem să creștem viteza de joc și să încercăm să facem mai puține schimbări între atac și apărare în sezonul viitor. Eu zic că alături de jucătorii foarte tineri pe care îi vom avea în echipă în sezonul competițional viitor avem nevoie și de experiența lui Predrag Vujadinovic.
Îi urăm bun venit și sunt convins că va fi un jucător care ne va încânta cu evoluțiile lui, atât pe noi, colegii lui de echipă, cât și pe suporterii fantastici pe care îi avem alături de noi”, a spus Raul Fotonea, antrenorul echipei de handbal masculin a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

Talentul lui Predrag Vujadinovic nu a fost trecut cu vederea de către antrenorul Veselin Vujovic, care, pe vremea când conducea naționala Serbiei l-a convocat la 11 selecții. Cariera de handbalist în România și-a început-o la Steaua, echipă alături de care a cucerit titlul în anul 2008 și de două ori Cupa României, în 2007 și 2008.