Minaur Baia Mare vrea să rupă seria meciurilor pierdute în deplasare

La două zile după ce s-a impus la pas în șaisprezecimile Cupei României la handbal masculin, Minaur Baia Mare joacă în deplasare pe terenul celor de la CSM Făgăraș. Partida, care va conta pentru etapa a VII-a din cadrul Ligii Zimbrilor și se va desfășura în Sala „Radu Negru” cu începere de la ora 18:00.

Motivați să câștige și cu sete de puncte, Minaur Baia Mare joacă al doilea meci la distanță de o zi. O deplasare grea, dar echipa lui Raul Fotonea și Alexandru Sabou speră să spargă gheața și să treacă peste seria neagră a meciurilor pierdute în deplasare.

„Urmează o deplasare grea la Făgăraș. Grea pentru că ei sunt cu cuțitul la os și vor face tot posibilul să câștige, grea pentru că între cele două meciuri există doar o zi de pauză, grea pentru că Făgăraș nu este o echipă slabă. Facem tot posibilul și căutăm mereu soluții pentru a trece peste această serie de meciuri pierdute în deplasare. Cred că suntem destul de motivați și destul de bine pregătiți pentru a câștiga. Dacă vom face asta, am putea rămâne în plutonul fruntaș, ceea ce ar fi excelent!”, a spus Raul Fotonea, antrenorul echipei Minaur Baia Mare.

În etapa a VIII-a, Minaur Baia Mare va întâlni pe teren propriu echipa nou-promovată CS Universitatea Cluj, partida urmând a avea loc în 3 noiembrie.