Minaur Baia Mare – Steaua București, derby de tradiție în polivalenta băimăreană

Clasicul derby al handbalului românesc dintre Baia Mare și București are loc în Sala Sporturilor  „Lascăr Pană” din Baia Mare. Partida dintre CS Minaur Baia Mare și CSA Steaua București se va disputa sâmbătă, 22 septembrie cu începere de la ora 17:30. Duelul va fi arbitrat de cuplul dâmbovițean Harabagiu-Stănescu.

Înaintea partidei, CS Minaur Baia Mare se confruntă cu probleme de lot, accidentați fiind Albert Cristescu, Tudor Marta, Andrei Popescu și Călin Căbuț. De asemenea, Vojislav Brajovic a suferit o enteroviroză, încercându-se recuperarea lui până la ora jocului.

„Deși este început de campionat și meciul nu are un caracter neapărat decisiv, un meci cu Steaua rămâne unul special și asta datorită palmareselor celor două echipe, a generațiilor trecute extrem de valoroase care au făcut meciuri memorabile, gustate pe deplin de căldurosul public băimărean. În prezent, Steaua are o echipă solidă care joacă un handbal bun în acest început de sezon. Dar, noi jucăm acasă, probabil cu tribunele pline și asta ne obligă să evoluăm motivați, concentrați, cât putem de exact și sperăm noi, eficient. Cred că cei care vor alege să vină mâine la sală nu vor regreta și vor vedea un meci spectaculos”, a spus Raul Fotonea, antrenorul echipei CS Minaur Baia Mare.

Intrarea la meciul dintre CS Minaur Baia Mare și CSA Steaua București se va face pe bază de abonament sau bilet. Acestea se pot achiziționa în ziua meciului, de la casa de bilete a Sălii Sporturilor „Lascăr Pană” începând cu ora 16:00, prețul fiind de 10 lei.

Suporterii care vor fi prezenți sâmbătă la meci vor primi cu titlu gratuit primul număr al Revistei Minaur.