Minaur Baia Mare se înfruntă cu CSM Făgăraș în etapa a XX-a din Liga Zimbrilor

Etapa cu numărul XX din Liga Zimbrilor este disputată de Minaur Baia Mare în fața propriilor suporteri. Miercuri, 27 februarie, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou va juca partida împotriva celor de la CSM Făgăraș. Confruntarea are loc cu începere de la ora 18:00 în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

CSM Făgăraș ocupă locul X în clasament, cu o poziție mai jos de Minaur Baia Mare. În tur, confruntarea dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, scor 24-24.

„Foarte multe nu ar mai fii de spus după parcursul nostru din acest început de an. Dar, dacă avem caracter în aceste momente neplăcute, vom reuși să trecem peste perioada asta dificilă. Până la urmă, în momentele astea grele trebuie să dăm dovadă că suntem uniți și că ne dorim să mai corectăm din impresia proastă pe care am lăsat-o în ultima perioadă”, a spus Raul Fotonea, antrenorul echipei masculine de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

Intrarea suporterilor la partida dintre Minaur Baia Mare și CSM Făgăraș se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 17:00, de la casa de bilete din incinta Sălii Polivalente „Lascăr Pană”.