Minaur Baia Mare se impune categoric în duelul cu CSM Făgăraș

Minaur Baia Mare a obținut prima victorie din 2019 în compania celor de la CSM Făgăraș. Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou s-a impus categoric, cu scorul de 31- 26 (15-15). Etapa următoare, cea cu numărul XXI în Liga Zimbrilor, Minaur Baia Mare va face deplasarea la Cluj, unde va susține în 6 martie confruntarea împotriva celor de la CS Universitatea Cluj.

Minaur Baia Mare a început partida cu CSM Făgăraș lipsită de încredere, oaspeții conducând pe tabelă de câteva ori în cadrul primei reprize, 4-7 în minutul 13 și 7-11 în minutul 20. Minaur Baia Mare își impune să revină în joc, lucrul pe care îl și reușește în ultimul minut de joc al primei reprize, atunci când Alexandru Csepreghi și Predrag Vujadinovic stabilesc egalitatea, scor 15-15.

În repriza a doua, Minaur Baia Mare se întoarce mult mai motivată de la vestiare, și după primele 10 minute de joc au preluat conducerea, scor 21-19. Este momentul în care echipa lui Raul Fotonea și Alexandru Sabou reintră în joc și face ostilitățile în cadrul partidei cu CSM Făgăraș. Finalul de repriză le aparține celor de la Făgăraș, însă Minaur Baia Mare și-a asigurat o diferență confortabilă încă din minutul 56, scor 30-22.

Minaur Baia Mare: Adrian Țenghea, Răzvan Apostu – Alexandru Csepreghi 5 goluri, Vojislav Brajovic 5 goluri, Predrag Vujadinovic 5 goluri, Călin Căbuț 4 goluri, Georgel Haiduc 4 goluri, Tudor Botea 3 goluri, Robert Nagy 2 goluri, Albert Cristescu 2 goluri, Leonard Ștefan 1 gol,  Daniel Mureșan, Tudor Marta, Yurii Pop.

Antrenor: Raul Fotonea și Alexandru Sabou