Minaur Baia Mare s-a calificat în optimile Cupei României

Minaur Baia Mare își continuă traseul în Cupa României, după ce în șaisprezecimile competiției a învins fără drept de apel, echipa CSU Pitești, scor 42-16. Pe tot parcursul partidei, băimărenii au controlat întreg meciul, adversarul nereușind să se ridice la nivelul Ligii Zimbrilor, mai ales că momentan CSU Pitești se luptă în Divizia A de handbal masculin și e ocupantă a locului V, în partea de jos a clasamentului.

În partida din șaisprezecimile Cupei României la handbal masculin, Raul Fotonea i-a menajat pe golgheterul echipei, Alexandru Csepreghi, dar și pe portarul Adrian Țenghea. Asta având în vedere și faptul că sâmbătă, 20 octombrie, băimărenii vor susține în deplasare partida contând pentru etapa a VII-a a Ligii Zimbrilor, în compania celor de la CSM Făgăraș.

Cei mai buni marcatori ai partidei din șaisprezecimile Cupei României au fost Predrag Vujadinovic, Georgel Haiduc și Sergiu Makaria cu câte șase goluri.

În optimile Cupei României s-au mai calificat echipele Potaissa Turda, CSU Cluj, Dunărea Călărași, CSM Focșani, CSM Bacău, SCM Poli Timișoara, CSM București, CSU Craiova, CSM Vaslui, HC Buzău, Steaua București, Dobrogea Sud Constanța, HCM Sighișoara, Unirea Sânicolau Mare și Dinamo București.

CS MINAUR:

Portari – Markelau (6 intervenții), Apostu (10 intervenții).

Jucători – Vujadinovic (6), Makaria (6 goluri), Haiduc (6), Szabo (4), Marta (4), Mureșan (4), Căbuț (3), Nagy (2), Botea (2), Yuri Pop (2), Ștefan (2), Brajovic (1), Cristescu, Popescu.

Antrenori: Raul Fotonea (principal), Alexandru Sabou (secund).