Minaur Baia Mare, partidă dificilă în etapa a XVIII-a din Liga Zimbrilor

Handbaliștii de la Minaur Baia Mare se pregătesc de bătălia cu SCM Politehnica Timișoara. Tradiționalul derby dintre cele două echipe va avea loc miercuri, 13 februarie în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. Partida va avea loc cu începere de la ora 18:00, băimărenii fiind motivați să își ia revanșa pentru înfrângerea suferită în Cupa României.

Etapa a XVIII-a din Liga Zimbrilor este una dificilă pentru echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou. Motivația, sentimentul de revanșă, dar și cel de luptă par a fi ingrendientele pentru partida împotriva celor de la SCM Politehnica Timișoara.

„Dacă ne mai gândim la play-off, este un meci de ultimă șansă. Sunt sigur că o să dăm totul ca să profităm de ea. În plus, încă nu am uitat cum am pierdut în Cupă și vrem să ne luăm revanșa pentru tot ceea ce s-a întâmplat atunci. Am muncit mult pentru a rezolva problemele care le-am avut în meciurile cu Steaua și Constanța, de aceea privim cu optimism spre acest meci. Cred că vom face un meci bun”, a spus Raul Fotonea înaintea de confruntarea cu SCM Politehnica Timișoara.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat miercuri, 13 februarie, cu începere de la ora 17:00, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”.