Minaur Baia Mare, o nouă victorie pe teren propriu

Minaur Baia Mare se impune pe teren propriu în partida împotriva celor de la CSU Suceava (scor 32-27) și rămâne în zona de Play-Off.Cu o echipă arțăgoasă, CSU Suceava nu a reușit să țină ritmul impus de băieții antrenați de Raul Fotonea și Alexandru Sabou. Inspirația portarului Adrian Țenghea și tunarul Minaurului, Alexandru Csepreghi (10 reușite) au făcut ca partida împotriva sucevenilor să fie una liniștită, băimărenii asigurându-și astfel la finalul partidei maximul de puncte din această confruntare.

Scorul a fost deschis de Alexandru Csepreghi, iar în minutul 26, după reușită lui Robert Nagy, Minaur Baia Mare conducea deja cu 8 goluri (16:8). Urmează apoi trei ratări consecutive ale băimărenilor pe finalul primei reprize, timp în care CSU Suceava înscrie de două ori, stabilind scorul de 16-10 la pauză.

În repriză secundă, Minaur Baia Mare reintră în joc în minutul 34 când Călin Căbuț înscrie pentru 17-12. Urmează apoi reușitele lui Alexandru Csepreghi, Vojislav Brajovic și Robert Nagy. Reîntors pe teren după o perioadă în care a fost accidentat, pivotul Albert Cristescu duce scorul la cinci goluri ( 31-26, minutul 55), astfel că finalul de partidă este unul lipsit de emoții pentru suporterii băimăreni.

Minaur: Țenghea (14 intervenții), Markelau – Csepreghi 10 goluri, Nagy 5 goluri, Brajovic 5 goluri, Cristescu 3 goluri, Marta 2 goluri, Vujadinovic 2 goluri, Căbuț 2 goluri, Mureșan 1 gol, Haiduc 1 gol, Pop 1 gol, Makaria, Botea, Popescu, Ștefan.

Antrenori: Raul Fotonea și Alexandru Sabou

În etapa următoare, CS Minaur Baia Mare va juca în deplasare la CSM Făgăraș, partida urmând a avea loc sâmbătă, 20 octombrie.