Minaur Baia Mare, față în față cu HC Dunărea Brăila în cadrul celei de-a XV-a etape din Liga Florilor

Echipa feminină de handbal a Clubului Minaur Baia Mare se pregătește de cea de-a XV-a etapă din Liga Florilor. Duminică, 3 februarie, formația antrenată de Costică Buceschi și Magdalena Kovacs va întâlni echipa HC Dunărea Brăilă. Partida are loc în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” cu începere de la ora 17:30.

Înaintea disputării meciului, Minaur Baia Mare se situează pe locul IV în Liga Florilor, la un punct distanță de CS Măgura Cisnădie, ocupanta locului III. De asemenea, adversarele băimărencelor se află pe poziția a XI-a a clasamentului provizoriu. Cu toate acestea, băimărencele vor avea parte de o partidă dificilă, cu atât mai mult cu cât gruparea tehnicianului Aurelian Roșca s-a impus categoric în etapa precedentă în fața celor de la SCM Craiova, scor 28-22. Și Minaur Baia Mare s-a întors acasă cu o victorie importantă de la Galați, acolo unde a câștigat cu scorul de 18-19. În tur, partida dintre cele două adversare s-a încheiat la egalitate, scor 24-24.

Intrarea suporterilor la partida dintre Minaur Baia Mare și HC Dunărea Brăila se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 16:30, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”