Minaur Baia Mare continuă lupta pentru Play-Off-ul Ligii Zimbrilor

Echipa masculină de handbal a Clubului Minaur Baia Mare reia meciurile oficiale din Liga Zimbrilor. Miercuri, 30 ianuarie, formația băimăreană va întâlni ocupanta locului III, AHC Dunărea Călărași. Partida, disputată în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, are loc cu începere de la ora 17:30.

Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou continuă luptă pentru Play-Off. Motivați pentru victorie, băimărenii au parte de o partidă dificilă în cadrul celei de-a XV-a etape a Ligii Zimbrilor.

„Jucăm cu echipa de pe locul III și avem nevoie de puncte pentru a rămâne în plutonul care se bate pentru Play-Off, ca atare ne așteaptă un meci greu și probabil tensionat. Sper ca până la ora meciului să avem toți băieții sănătoși pentru că am avut destule probleme de sănătate în ultima perioadă. Trebuie să ne apărăm bine și să alergăm mult și repede pentru că jucăm cu o echipă care face foarte bine fazele rapide”, a spus Raul Fotonea, antrenorul echipei masculine de handbal.

Intrarea suporterilor la partida împotriva AHC Dunărea Călărași se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat miercuri, 30 ianuarie, cu începere de la ora 16:30, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”.