Meci asemănător cu turul, cu actorii schimbați și un punct la Cisnădie

Joi după-amiază, CS Minaur s-a deplasat la Cisnădie pentru meciul cu Măgura din localitate, joc din cadrul primei etape a returului din Liga Florilor MOL. Un meci care a semănat foarte mult cu cel din tur, doar că rolurile au fost schimbate. În tur, Baia Mare a condus la 6 goluri diferență în partea a doua și s-a văzut egalată pe final, pentru că în retur, Cisnădie să aibă șase goluri și să fie egalată. Ba chiar am avut parte și de puțin dramatism pe final.

 

Minaur a condus 3-2 (6), după care a primit trei goluri la rând: 5-3 (10). Cele două echipe merg cap la cap până la 10-9 (19), după care iar vine o triplă a gazdelor și un finiș mai bun, astfel că prima parte s-a încheiat cu 16-12. N-a mers poarta deloc la noi, nici în prima parte, nici în a doua, noroc însă cu trei aruncări de la 7m parate.

C isnădie se duce la șase goluri: 21-15 (40), după care Minaur joacă excelent în apărare și izbutește să nu primească niciunm gol timp de 9 minute și să înscrie de cinci ori: 21-20 (49). Gazdele mențin controlul până la 25-23 (53), după care apărările își intră în rol: Seraficeanu reduce din diferență, apoi înscrie A. Predoi, pentru că Szolosi să reducă distanța la o lungime. Se ratează mult, apoi Andreea Popa înscrie din 7m cu două minute jumătate înainte de final. Mai sunt 14 secunde și Măgura beneficiază de un 7m, dar Măzăreanu prinde la Ada Moldovan.  Mai avem un ultim atac, iar Burlachenko încearcă să înscrie în ultimele două secunde, dar balonul lovește blocajul advers.

 

Măgura Cisnădie – CS Minaur Baia Mare: 26-26 (16-12)

  • Sala sporturilor “Măgura” din Cisnădie
  • Arbitri: Mihai Pîrvu (București) și Mihai Potîrniche (Buzău). Obs. Doru Manea (București)
  • Aruncări de la 7m: 7-8 (transformate: 4-8; au ratat Crăciun, Viniukova, A. Moldovan). Minute de eliminare: 10-8
  • Măgura: Voicu, Pasca, A. Ilie – A. Predoi 5/5, Petrescu, Iuga, Tănasie 1/3, Crăciun 4/5 (toate din 7m), A. Moldovan 4/7, Nan 1/1, D. Predoi 1/2, Ani-Senocico 4/4, Viniukova 2/4, Panici 4/4, Gatzel. Antrenor: Alexandru Veber
  • CS Minaur: Ana Maria Măzăreanu (o inteervenție, a apărat 3 de 7m), Cristina Enache (o intervenție) – Yaroslava  Burlachenko 2/3, Larisa Tămaș, Petruța Argyelan, Helena Rysankova 6/9, Roxana Szolosi 1/1, Anca Polocoșer, Oana Cîrstea 1/3, Camelia Hotea 1/1, Mădălina Conache, Sonia Seraficeanu 2/3, Sylwia Lisewska 3/4, Andreea Popa 9/11 (8 din 7m), Oana Bondar, Marija Shteriova 1/4. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu