Lotul echipei de handbal masculin CS Minaur Baia Mare pentru sezonul competiţional 2018-2019

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare continuă drumul spre performanță în Liga Zimbrilor. Astfel, au fost deja realizate toate transferurile pentru noul sezonul competițional. Noul lot a fost conturat în jurul tinerilor care au luptat pentru Baia Mare în sezonul trecut, jucători la care li s-au alăturat nume cu experiență în Liga Națională.

„Publicul rămâne și în sezonul viitor competițional cel mai important jucător al nostru. Ne-am stabilit ca și obiectiv calificare în Play Off, apoi noul sistem ne avantajează, jucând trei meciuri acasă care ne dă posibilitatea de a urca în clasament. Nucleul echipei a fost construit în jurul tinerilor, acestora alăturându-se jucători experimentați care vor ridica nivelul de joc al echipei”, a spus Ionuț Marta, directorul general CS Minaur Baia Mare.
Lotul echipei de handbal masculin CS Minaur Baia Mare pentru sezonul competiţional 2018-2019 este următorul:

Extremă stângă: Sergiu Makaria, Predrag Vujadinovic

Inter stânga: Alexandru Csepreghi, Tudor Botea, Benjamin Szabo

Centru: Călin Căbuț, Andrei Popescu, Yuri Pop

Inter dreapta: Daniel Mureșan, Brajovic Vojislav

Extremă dreapta: Georgel Haiduc, Tudor Marta

Pivot: Albert Cristescu, Robert Nagy, Adrian Dedea, Paul Oargă

Portari: Adrian Țenghea, Răzvan Apostu, Aliaksandr Markelau

Situația francezului Pierre-Yves Ragot este însă incertă. Noile criterii impuse de Federația Română de Handbal nu îi permite acestuia să evolueze în continuare la echipă decât în cazul în care francezul obține cetățenia română. În acest moment se fac demersuri în acest sens, dar nu există certitudinea că Pierre-Yves Ragot va mai juca sub culorile Minaurului deoarece procesul de naturalizarea presupune o perioadă îndelungată de timp.

Reunirea lotului masculin va avea loc pe data de 16 iulie.