Liderul Ligii a III-a pleacă la Turda pentru a obține maximum de puncte

Neînvinsă în seria a V-a a Ligii a III-a de Fotbal, Minerul Baia Mare tratează cea de-a X-a etapă cu gândul la victorie. Plecați la Turda, acolo unde va întâlni echipa ACS Sticla Arieșul Turda, băieții antrenați de Dorin Toma vor juca vineri, 26 octombrie, cu începere de la ora 15:00.

Cu șase victorii și trei egaluri, Minerul Baia Mare este singura echipă din seria a V-a a Ligii a III-a de Fotbal care nu a pierdut nicio partidă pe parcursul celor nouă etape disputate, lucrul care a propulsat echipa băimăreană în fotoliul de lider al clasamentului, la același număr de puncte cu echipa ACS Comuna Recea.

Înaintea duelului din etapa a X-a, adversarul băimărenilor se află pe locul zece în clasamentul provizoriu.

„Ne așteaptă un meci dificil cu o echipă care este în creștere de formă. În ultimele două etape au reușit să lege două victorii consecutive. Dacă e să analizăm după aspectul jocurilor disputate deja, poziția lor în clasament ar trebui să fie mai sus”, a spus Dorin Toma, antrenorul Minerul Baia Mare.

Pentru partida împotriva ACS Sticla Arieșul Turda, tehnicianul băimărean nu se va putea baza pe serviciile lui Bogdan Jeler, acesta fiind accidentat. De asemenea, incertă este și starea jucătorilor Răzvan Lupu și Tudor Balmoș, încercându-se momentan recuperarea lor până la ora disputării meciului.