Înfrângere la Oradea pentru handbalistele de la CS Minaur II

Echipa feminină secundă a CS Minaur Baia Mare a suferit o înfrângere în penultima etapă din campionat, în fața formației CSU Oradea.

Partida desfășurată duminică, 14 aprilie, ora 12:00, a fost dominată în întregime de gazde, acestea reușind încă din primele minute ale reprizei să înscrie de 5 ori consecutiv și să aibă un avantaj de 6 goluri în min. 12, scor 9-3. Băimărencele reușesc să reduca diferența la 4 goluri în min. 13 marcând de 2 ori consecutiv, diferență care se păstrează până la pauză când se intră la vestiare cu scorul de 16-12.

În a doua repriză, gazdele reușesc să își crească avantajul la 9 golluri în minutul 46, scor 26-17, avataj pe care îl mențin până la finalul partidei când confruntarea se încheie cu scorul 31-22 pentru gazde.

CS Minaur II: Agoșton, Cherecheș. Toma (7), Bîscă (5), Porohniuc (3), Horj (3), Surducan (2), Demian (1), Băcanu (1). Antrenor: Sorin Rădulescu.

Ultima etapă din campionat le readuce pe băimărence în fața propriilor suporteri, sâmbătă, 20 aprilie, când vor întâlni formația ACS Crișul Chișineul Criș începând cu or 16:00 la Sala sporturilor Lascăr Pană.