Înfrângere în ultima secundă a meciului cu Dunărea Călărași

În Sala Sporturilor Gh. Barițiu din Turda au continuat vineri jocurile din cadrul Trofeului Potaissa – ediția a VII-a la handball masculin.

Minaur Baia Mare a întâlnit Dunărea Călărași, un adversar pe care echipa noastră l-a învins o singură dată în istoria celor 5 meciuri jucate până acum. Echilibrul a caracterizat prima parte a meciului, cele două echipe mergând cap la cap până în minutul 15 (8-8).  În următoarele două minute ne-am desprins la 10-8 urmând apoi o cădere a jocului din apărare și un scor la pauză puțin probabil după prestația Minaurului în startul confruntării: 12-16.

Primele 10 minute ale reprizei secunde au continuat să fie dominate de „dunăreni”, aceștia desprinzându-se la 5 goluri diferență (17-22). Cursa de urmărire nu s-a soldat cu diferențe mai mici de două goluri până în minutul 24. Cu trei minute înainte de final Minaur egalează 28-28. Egalitatea s-a păstrat până cu câteva secunde înainte de final (30-30) când, cu o execuție la sacrificiu, în ultima secundă, Dunărea Călărași a înscris golul victoriei (30-31).

Turneul continuă sâmbătă cu cea mai grea înfruntare, urmând să avem în față campioana Dinamo București. Meciul este transmis de DigiSport 2, cu începere de la ora 12.00.

Minaur: Portari – Apostu (5 intervenții), Bucătaru (3, un 7m), Răzvan Pop (5). Jucători: Ragot (6), Căbuț (6), Câmpan (4), Haiduc (3), Sabou (2), Bușecan (2), Popescu (2), Yuri Pop (1), Marta (1), Mureșan (1) , Nagy (1), Halcă (1), Botea, Cristescu, Mihai și Bodnărescu.

Foto: Mircea Roșca / www.actionfoto.ro