Începe returul

Duminică, 10 decembrie începe returul Ligi Zimbrilor pentru CS Minaur Baia Mare cu un meci în deplasare la Politehnica Iași.
După ce au învins surprinzător pe Dinamo București în Cupa României, după o secetă îndelungă de victorii, băimărenii pleacă la Iași din postura de favoriți.
La Iași ne așteaptă o echipă debusolată, care a obținut un singur punct în tur și care se confruntă cu probleme financiare. Mai mult, conform presei locale, jucătorii ieșeni ar fi anunțat că nu se vor prezenta la meci, în semn de protest pentru că nu și-au primit drepturile salariale de mai bine de 3 luni.
În ciuda acestui fapt, antrenorul Raul Fotonea atrage atenția că meciul nu e dinainte câștigat și că e nevoie să abordăm jocul foarte serios, cât mai concentrați. Cu toate că a intrat câteva minute pe teren la meciul cu Dinamo, Pierre Ragot nu este complet refăcut și e posibil să nu joace. Mihai Bușecan lipsește în continuare. Din păcate, la lista accidentaților s-au adăugat și Alexandru Sabou (suspect de ruptură musculară) și Nikola Lazic (contuzie). Aceștia nu a făcut deplasarea, locul lor fiind luat de Tudor Botea și de Benjamin Szabo, care ar putea debuta în Liga Zimbrilor cu această ocazie.
Meciul se joacă în Sala Liceului cu profil sportiv din Iași, cu începere de la ora 17.00 și va fi arbitrat de internaționalii Constantin Din și Sorin Dinu (București), în prezența delegatului FRH Gheorghe Bejenariu (Pitești).