Handbalistele de la Minaur Baia Mare joacă cea de-a XIV-a etapă din Liga Florilor pe terenul adversarei din șaisprezecimile Cupei României

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare începe returul Ligii Florilor pe terenul adversarei din șaisprezecimile Cupei României. Duminică, 27 ianuarie, echipa antrenată de Costică Buceschi și Magdalena Kovacs susține meciul din cadrul etapei a XIV-a împotriva echipei CSM Galați. Duelul va avea loc cu începere de la ora 17:00.

Înaintea confruntării, Minaur Baia Mare ocupă poziția a IV-a în clasamentul provizoriu al Ligii Florilor, în timp ce CSM Galați este pe locul XIII cu un total de 5 puncte. În partida tur, băimărencele s-au impus categoric cu scorul de 25-21. Etapa anterioară, Minaur Baia Mare a suferit o înfrângere pe terenul campioanei României, iar CSM Galați a pierdut în fața SCM Craiova, scor 22-19.

Minaur Baia Mare revine în fața propriilor suporteri în 3 februarie, atunci când în cadrul etapei a XV-a echipa antrenată de Costică Buceschi și Magdalena Kovacs va juca împotriva fetelor de la HC Dunărea Brăila.