Handbalistele de la Minaur Baia Mare debutează în Cupa României împotriva echipei CSM Galați

Handbalistele de la Minaur Baia Mare încep lupta în Cupa României. Duminică, 17 februarie, echipa antrenată de Costică Buceschi și Magdalena Kovacs va înfrunta formația CSM Galați. Partida are loc cu începere de la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Dunărea” din Galați și este televizată de TVR1.

În momentul de față, CS Minaur Baia Mare ocupă locul III în clasamentul provizoriu al Ligii Florilor, cu opt victorii, un  egal și șase înfrângeri, iar CSM Galați este pe poziția a XIII-a cu o victorie, două partide încheiate la egalitate și 12 înfrângeri. Mai mult, avantajul în partidele din Liga Florilor este tot de partea  băimărencelor care s-au impus în ambele meciuri împotriva celor de la CSM Galați, atât în tur cât și în retur ( scor 25-21, scor 18-19).

Partida din șaisprezecimile Cupei României dintre CSM Glați și CS Minaur Baia Mare este arbitrată de cuplul Bogdan Ciobea (Piteşti) – Bogdan Dordea (Sibiu), observator din partea Federației Române de Handbal fiind desemnat Viorel Dobre (Bucureşti). Sistemul Cupei României s-a schimbat din acest an. Partidele au loc într-o singură manșă, iar în caz de egalitate se va trece la aruncări de la șapte metri.