Handbalistele de la CS Minaur pierd pe teren propriu meciul cu CSU Cluj

Confruntarea din etapa cu numărul XIX dintre CS Minaur și CSU Cluj s-a încheiat cu victorie pentru adversare. În ciuda unui joc bun în prima repriză, CS Minaur a făcut câte erori în prima parte a reprizei secunde și a permis adversarelor să se desprindă, fără a mai putea recupera.
În prima repriză băimărencele au fost permanent la conducerea jocului, studentele făcând eforturi să se mențină în plasa gazdelor. La pauză scorul era unul confortabil, gazdele terminând prima repriză cu un avantaj de 3 goluri.
Revenite de la vestiare mai motivate, adversarele reușesc să egaleze în minutul 42 (21-21), ca mai apoi de la 24-23 să se desprindă la 24-27 (min 54), avantaj pe care l-au administrat foarte bine până la final, reușind să câștige cele 3 puncte puse la bătaie.
În urma acestei partide CS Minaur Baia Mare rămâne cu 25 de puncte și ajunge pe locul 7.
CS Minaur Baia Mare – Medvedova 7 intervenții, Enache 10, Nastasă. Cîrstea (8), Burlachenko (5), Seraficeanu (5), Rysankova (4), Lisewska (4), Shteriova (3), Polocoșer, Taivan, Lipară, Popescu, Orșivschi, Bondar, Tecar. Antrenori: Costică Buceschi, Magdalena Kovacs, Claudia Cetățeanu.
Liga Florilor intră în pauză, urmând ca echipa băimăreană să revină pe teren cu un meci în deplasare CSM Slatina, joi, 28 martie.