Handbalistele de la CS Minaur Baia Mare joacă ultima partidă din turul Ligii Florilor pe terenul campioanei României

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare termină  turul Ligii Florilor pe terenul campioanei României. Vineri, 18 ianuarie, echipa antrenată de Costică Buceschi și Magdalena Kovacs va întâlni în cadrul etapei a XIII-a formația CSM București. Confruntarea va avea loc cu începere de la ora 17:30, în Sala Rapid din București și va fi transmisă de TVR HD.

Minaur Baia Mare pornește în luptă cu moralul ridicat, după ce la început de an s-a impus categoric în fața echipelor ASC Corona Brașov ( scor 27-24) și HC Zalău ( scor 23-21). Cele două victorii au propulsat echipa antrenată de Costică Buceschi și Magdalena Kovacs aproape de podium, pe locul IV, la un punct de ocupanta locului III. CSM București își păstrează în continuare locul secund în Liga Florilor, după singura înfrângere suferită până acum în Liga Florilor în compania celor de la SCM Râmnicu Vâlcea.

Etapa următoare, la începutul returului, Minaur Baia Mare va juca în deplasare, pe terenul celor de la CSM Galați, adversara băimărencelor din șaisprezecimile Cupei României la Handbal Feminin. Partida va avea loc în 27 ianuarie.