Handbalistele de la CS Minaur Baia Mare joacă în deplasare la Bistrița

CS Minaur Baia Mare – CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud este meciul etapei a VIII-a din Liga Florilor pentru echipa antrenată de Costică Buceschi și Magdalena Kovacs. Partida are loc în Polivalenta bistrițeană, sâmbătă, 3 noiembrie, cu începere de la ora 12:00. Duelul este arbitrat de cuplul doljean Claudiu Gorina și Florin Melencu, observator din partea Federației Române de Handbal fiind clujeanul Cristian Potora.

Înaintea partidei, CS Minaur Baia Mare ocupă locul V în clasamentul provizoriu al Ligii Florilor, în timp ce bistrițencele se situează pe VII. Componența lotului CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud nu este străină de handbalul băimărean, mai ales că fostul căpitan al băimărencelor din sezoanele anterioare, Valentina Ardean Elisei luptă sub culorile clubului din Bistrița. Din lot mai fac parte Laura Pristăviță, care a jucat la echipa băimăreană, dar și Bianca Zegrean componentă a CS Minaur Baia Mare în perioada în care echipa lupta pentru promovarea din Divizia A în Liga Florilor.

Etapa anterioară, CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud a pierdut pe terenul celor de la SCM Craiova, scor 19-22, în timp ce CS Minaur Baia Mare și-a trecut în palmares o nouă victorie în acest sezon competițional, reușită împotriva echipei CSM Slatina, scor 29-26.