Georgel Haiduc a semnat cu Minaur

Crescut în spiritul handbalului băimărean, Georgel Haiduc revine la Baia Mare pentru a se alătura lotului masculin al Clubului sportiv Minaur, pentru sezonul 2017-2018. Georgel s-a făcut remarcat prin evoluțiile lui explozive ca extrema a echipei CSM Oradea, scuturând porţile adverse la fiecare meci.

“Vreau să mulțumesc conducerii pentru că mi-a oferit șansa să evoluez într-un club de tradiție din România. Sper să ajut clubul Minaur la performanțe cât mai mari.” spune Georgel Gabriel Haiduc.

“Pe Georgel l-am remarcat în meciurile directe avute cu Oradea (atât amicale cât și oficiale) dar și în câteva meciuri pe care le-am urmărit când am studiat jocul contracandidatei noastre la promovare.
O extremă care a avut evoluții bune, tânăr cu destule calități care să îi dea dreptul să facă parte din lotul echipei pentru sezonul viitor.
Pot să-l asigur ca are tot sprijinul meu și al băieților, pentru a reuși să se integreze cât mai repede, pentru că ne așteaptă un an deosebit de greu și vom avea nevoie de toți jucătorii din lot. Îi dorim succes” spune Raul Fotonea, antrenor CS Minaur.