Fotbaliștii de la Minaur vor efectua luni vizita medicală

Lotul echipei de fotbal a CS Minaur Baia Mare s-a reunit deja de o săptămână sub comanda antrenorilor Dorin Toma, Vlad Ungureanu, Marius Marian, ajutați de consilierul tehnic Romulus Buia. În mare, programul echipei de fotbal este deja stabilit.

 

După mai multe antrenamente pe plan local, pentru readaptarea organismului la efort, luni, 20 ianuarie, va avea loc vizita medicală. Antrenamentele vor continua în Baia Mare, pentru ca în finalul lunii să avem primele meciuri de pregătire. Vom începe cu un meci pe 25 ianuarie, la Iclod (pe terenul sintetic din comuna clujeană), adversară fiindu-ne colega de serie, Gloria Bistrița. Tot cu Gloria și tot la Iclod va fi și al doilea amical, în dată de 31 ianuarie.

O săptămână mai târziu, pe 7 februarie, Minaur va întâlni Unirea Dej (nu cunoaștem deocamdată locația).

Echipa băimăreană va pleca apoi în Ungaria pentru un stagiu de pregătire centralizată, în intervalul 10-19 februarie, stagiu în care sunt programate trei jocuri amicale.

Alte două meciuri de pregătire sunt fixate pentru 22 februarie (cu FC Zalău) și pe 29 februarie (cu Progresul Șomcuta Mare), terenul urmând să fie stabilit în funcție de vreme și de starea gazonului.

 

Prima etapă din returul campionatului seriei a 5-a din Liga a 3-a este programată pe 7 martie, dată la care Minaur va juca acasă cu Sticla Arieșul Turda. În etapa a 17-a (a doua din retur), pe 14 martie, se va disputa derby-ul județean, între ACS Fotbal Comuna Recea și CS Minaur.