FOTBAL – Minerul a stabilit pentru luni reunirea lotului

Luni, la ora 10.00, la stadionul “Viorel Mateianu” se va reuni lotul echipei de Liga 3, CS Minerul Baia Mare, sub conducerea antrenorilor Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian. În prima săptămână jucătorii vor efectua un antrenament zilnic, pentru reacomodarea cu efortul, iar pe 15 iulie este prevăzuta vizita medicală.

 

Primul meci amical va avea loc pe 20 iulie, în deplasare, cu Unirea Dej (colega din seria a 5-a). Urmează o dublă cu CSM Satu Mare (a promovat în acest sezon în Liga 3), primul meci urmând să aibă loc pe 27 iulie (deplasare), iar al doilea acasă, în data de 31 iulie. Mai apoi, în zilele de 3 și 7 august urmează o nouă dublă, cu Gloria Bistrița (nu a fost stabilită încă locația pentru fiecare dată – un meci in Baia Mare și unul în Bistrița), iar pe 10 august va fi un meci acasă cu Unirea Dej.

La începutul lunii august este preconizat un semicantonament pe plan local. Un prim meci oficial ar putea avea loc în 14 august, dată la care sunt programate meciurile din faza a doua națională din Cupa României. În prima fază întră Progresul Șomcuta Mare, echipă ce a câștigat întrecerea județeană, iar dacă va trece mai departe, e posibil ca Progresul să joace împotriva CS Minerul.

 

Înscrierile pentru noul sezon de Liga 3 se fac până în data de 15 iulie. Prima etapă la nivelul celui de-al treilea eșalon este programată pe 24 august.

Vor pleca mai mulți jucători, vor veni alții, cert este că în aceste zile conducerea tehnică și cea administrativă muncesc din greu pentru un lot cât mai bun.