Fetele de la Minaur revin astăzi din mini-vacanță

Pe 13 noiembrie, echipa feminină de handbal CS Minaur Baia Mare a jucat ultimul meci oficial din acest an, la Râmnicu Vâlcea (23-29), după care o parte dintre jucătoare au intrat în vacanță. Luni, 25 noiembrie, este prevăzută reluarea activității, dar și de această dată vor există câteva absențe, unele dorite, alte nedorite.

Sonia Seraficeanu și Anca Polocoșer, două dintre jucătoarele de la Minaur, precum și antrenorul principal Costică Buceschi, se află în Japonia, cu echipa națională de handbal feminin, care va participa la turneul final al Campionatului Mondial.

Marți, 26 noiembrie, se va disputa un meci de verificare în compania Olandei,  de la ora locală 17.30, iar sâmbătă va avea loc primul meci din grupă.

Meciurile din grupa C

  • Sâmbătă, 30 noiembrie: Muntenegru – Senegal (ora 8.00); Ungaria – Kazahstan (11.00); România – Spania (11.00)
  • Duminică, 1 decembrie: Kazahstan – Muntenegru (8.00); Spania – Ungaria (11.00); Senegal – România (11.00)
  • Marți, 3 decembrie: Spania – Senegal (8.00); Ungaria – Muntenegru (8.00); România – Kazahstan (12.00)
  • Miercuri, 4 decembrie: România – Muntenegru (8.00); Kazahstan – Spania (8.00); Ungaria – Senegal (12.00)
  • Vineri, 6 decembrie: Senegal – Kazahstan (8.00); Muntenegru – Spania (8.00); România – Ungaria (12.00)

Alte două jucătoare de la Minaur au fost la echipele lor naționale: Helena Rysankova (Cehia) și Paulina Masna (Polonia). Din păcate, ultima dintre ele a suferit o accidentare gravă, a fost operată de ligamente și mai mult ca sigur nu va mai juca în acest sezon.

Trei dintre jucătoarele tinere ale echipei, Andreea Popa, Eva Kerekes și Oana Borș, au participat cu echipa națională de tineret la un turneu de pregătire la Siofok (Ungaria). Ele vor avea puțin liber, urmând să se prezinte la antrenamente în zilele următoare.