Fetele de la CS Minaur vor participa la un turneu în Ungaria

Sâmbătă și duminică, echipa feminină de handbal a CS Minaur va participa la un turneu de pregătire în Ungaria, jocul din campionatul Ligii Florilor Mol cu Măgura Cisnădie fiind amânat pentru 29 sau 30 ianuarie (din etapa 14). CS Minaur onorează invitația gazdelor de la Hajdunanas de a participa la Median Kupa și, totodată, de a participa la inaugurarea noii săli de sport din orașul maghiar (situat puțin mai departe de Nyiregyhaza). În mod cert, la aceste jocuri nu vor participa trei fete de la CS Minaur: Paulina Masna, Cristina Ciaușescu și Anna Ivanenko.

 

La acest turneu vor participa șase echipe, ce au fost împărțite în două grupe. Alături de CS Minaur vor mai participa la turneu și alte cinci echipe din liga a doua maghiară. Echipa noastră va pleca spre Ungaria vineri, meciurile urmând să aibă loc sâmbătă și duminică.

Programul turneului

Sâmbătă, 25 ianuarie: Vasas SC Budapesta – CS Minaur (ora 10.30 în România); Szeged Kiskundorozsma Kezilabda SE – Hajdunanas SK (12.15); CS Minaur – Oroshazi NKC (14.00); Gardony Pazmand NKK – Szeged (15.45); Vasas – Oroshazi (17.30); Gardony – Hajdunanas (19.15).

Duminică, 26 ianuarie, vor avea loc meciurile de clasament: ocupantele locurilor 3 în grupe (11.00); ocupantele locurilor 2 din grupe (12.45); ocupantele primului loc în grupe (14.30); festivitatea de premiere (15.45).