Fetele de la CS Minaur, în vizită la Școala “Nicolae Iorga”

Astăzi de la ora 10:00 am revenit la “Școala Nicolae Iorga” nr. 11, pentru o nouă oră de educație fizică din cadrul proiectului “Minaur în școli – de la performanță la educație”.

Astăzi a fost rândul fetelor să facă cunoștință cu copii. Bianca Zegean, Andreea Năstasă, Claudia Cetățeanu și Jenica Rudics, sub îndrumarea dnei. Simona Pașca și a dlui. Cristian Băban s-au distrat alături de cei peste 70 de copii din clasele 0 și II prezenți la oră.

În cadrul orei au avut loc o serie de jocuri interactive, însă jocul preferat al copiilor a fost și de această dată concursul de predare a ștafetei. La finalul orei, toți copii au primit invitații la meciul de duminică 26 februarie, când fetele noastre vor juca împotriva echipei CSU Oradea, începând cu ora 15:00.

Mulțumim conducerii școlii reprezentată de dl. Director Mihai Boloș pentru că au acceptat să facă parte din proiectul nostru și profesorilor implicați cărora le mulțumim pentru ajutor: dna. Pop Terezia, dna. Stoica Anca, dl. Sechel Dumitru și dl. Șimon Cristian.