Etapa a IV-a în Liga Florilor: CSM Roman – CS Minaur Baia Mare

CS Minaur Baia Mare va juca joi, 20 septembrie, de la ora 17:00, în deplasare, împotriva echipei CSM Roman. Meciul va fi arbitrat de cuplul Radu Iliescu – Doru Manea, iar observator din partea Federaţiei Române de Handbal pentru această partidă este Vasile Pavel din Buzău.

Înaintea partidei cu CSM Roman, băimărencele antrenate de Costică Buceschi și Magda Kovacs au suferit o înfrângere împotriva echipei momentului din Liga Florilor, SCM Râmnicu Vâlcea (23 – 25). Disputa din Sala Sporturilor din Roman se anunță una importantă pentru ambele echipe. CSM Roman nu a reușit până în acest moment să câștige vreun meci în Liga Florilor, motiv pentru care antrenorul cu care echipa a pornit la drum în noul sezon competițional, Cornel Bădulescu a fost schimbat înaintea partidei din etapa a IV-a, locul lui fiind luat de Dragoș Dobrescu.

CS Minaur Baia Mare are până în acest moment patru puncte, după victoria din prima etapă împotriva CSM Galați (25-21), egalul înregistrat pe terenul celor de la Dunărea Brăila ( 24-24 ) și înfrângerea din etapa anterioară, suferită în fața echipei SCM Râmnicu Vâlcea (23-25).

După confruntarea din etapa a IV-a va urma o perioadă de pauză în Liga Florilor, meciurile fiind reluate din 7 octombrie.